Jeg er Lone  -  uddannet som Akupunktør, Massageterapeut, samt Fysiurgisk massør og sportsbehandler.
Jeg er RAB godkendt i både akupunktur og massage (Registreret Alternativ Behandler).
Derudover er jeg  uddannet i og arbejder som Qi Gong instruktør og Certificeret stresscoach & NLP coach.
 
 
Min nye vej;
Efter mange år i regnskabsbranchen valgte jeg i 2016 at gå ud af nye veje som massageterapeut og stresscoach/ NLP Master coach.
 
Med en uddannelse som Massageterapeut kan jeg tilbyde dig en behandlingsform, hvor jeg gør brug af både den fysiurgiske massage, bindevævsmassage, af muskelenergi teknikker som også indeholder udspænding og afspændingsøvelser samt af neuromuskulær teknik.
 
Ovenstående behandlinger kan på min anbefaling eller efter ønske og behov suppleres med akupunktur, taping samt cupping.
Behandlingerne er sammensat af det bedste fra Østen og det bedste fra Vesten tilpasset dig og dit behov.
 
Massage kan positivt påvirke stress og være en supplerende behandling.
Massage kan have en meditativ virkning. Ved massage frigives hormonet oxytocin, som er med til at hæmme frigørelsen af stresshormonet kortisol. Alt sammen positive erfaringer jeg personligt har gjort mig under mit eget stressforløb.
 
Mit mål er, at du igennem behandlingen skal opnå en bedre fysisk kropsfølelse, som positivt kan bidrage til dine aktiviteter, din koncentration, din selvaccept og til fornyet livsenergi.
 
At kunne give noget tilbage;
 
Som Massageterapeut og coach har jeg mulighed for at arbejde med kroppen som helhed og det bidrager til en af mine  en af mine visioner om at hjælpe andre mennesker til et bedre fysisk og psykisk velvære.
 
Velkommen hos mig
Superb Massage og Akupunktur | CVR: 38939769 | Amagerbrogade 156, 1.tv., 2300 København S - Danmark | Tlf.: 20520660 | kontakt@superbmassage.dk