Mine behandlinger / Japansk Lifting

Japansk Lifting

Japansk Lifting opstrammer huden og så er det en yderst behagelig måde at afstresse på, hvis du bare ønsker lidt velvære og forkælelse.

Japansk Lifting er en ny metode inden for en 100% naturlig ansigtsløftning uden kirurgi, der benytter de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, ansigtszoneterapi og akupressur samt lymfedrænage i ansigtet

En Japansk Lifting giver ansigtet fornyet glød, mindsker fine linjer og rynker, løfter, glatter og afspænder ansigtet på en hel unik måde.
 
Samtidig opnår man også en hel fantastisk følelse af ro i hele kroppen og behandlingen har dermed en skøn afstressende effekt.

Jeg benytter kun naturlige og økologiske masker, olier og cremer.
Behandlingen
 
Du bliver lagt tilrette på briksen med varmepude under fødderne, pakket ind i tæppe til afslappende musik. Her bliver du groundet, så åndedræt og kroppen falder til ro.
 
Såfremt du har makeup på, så bliver det renset af. Herefter får du lagt en maske, som har udrensende, stimulerende og genopbyggende effekt. Mens masken virker får du skulder,nakke og hovedbundsmassage.
 
Herefter påføres en økologisk hybenkerneolie, som masseres over tre faser med stimulerering af neurologiske punkter, organzoner og rynkeøvelser. Der gives også lymfedrænage som en del af behandlingen.
 
Ansigtet afrenses og der gives en saltstensmassage med Himalaya massagesten, som indeholder 84 naturlige mineraler, som alle er brugbare for vores krop.
 
Du får lagt en økologisk fugtmaske og øjencreme.
Har du skæg får du også en skægolie, som ikke blot plejer skægget, men også trænger ned og giver fugt til huden under.
 
Herefter giver jeg dine fødder en dejlig massage for at indkorpere jordforbindelsen i kroppen og dine hænder for dejlig velvære (kun de luxe behandlingen)
 
 
Ved et intensivt forløb med flere behandlinger over kort tid, kan vi arbejde med at reducere fine linjer og rynker.

Og jeg lover dig ... når du først har prøvet, hvor behageligt det er, vil du helt sikkert komme igen!

Behandlingen er både for kvinder og mænd.
  Pris
Japansk lifting 70 min Kr. 700,-
Japansk lifting de luxe 90 min
(incl. håndmassage)
Kr. 895,-
 
Klippekort på 3 behandlinger Pris 
Japansk lifting 70 min Kr. 1.800,-
Japansk lifting de luxe 90 min
(incl. håndmassage)
Kr. 2.285,-
Kontakt mig her
 
 
 
Superb Massage og Akupunktur | CVR: 38939769 | Amagerbrogade 156, 1.tv., 2300 København S - Danmark | Tlf.: 20520660 | kontakt@superbmassage.dk